Laaksojen Laatupaino

Laaksojen Laatupaino Oy on yksityinen suomalainen painotuotteita valmistava ja myyvä yritys Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Yrityksessämme on kymmenien vuosien kokemus erilaisista painoratkaisuista, usean teollisuuden alan tarpeisiin. Työntekijämme ovat erittäin kokeneita ja sitoutuneita painoalan ammattilaisia. Toimintamme perusta on luotettavuus, joustavuus ja hyvä palvelu.

Valmistamme mm. ohutlevyteollisuuden tarpeisiin etu- ja takalevymerkinnät, logot sekä muut yksilöinnit. Voimme painaa eri metallilaaduille ja pintakäsitellyille metalleille, lasille sekä erilaisille muovimateriaaleille. Metallipainatuksissa uunitamme kaikki painot, jolloin voimme taata painon kulutuskestävyyden. Myös painatus eloksoinnin sisään vaativissa kohteissa on mahdollinen, jolloin merkintä on käytännössä kulumaton. Palveluumme kuuluu myös paino-originaalien valmistus asiakkaan lähdeaineistosta.
  

Käytössämme on kaksi lasermerkkauslaitetta: Cajon kuitulaser- ja MORN Co2 merkkauslaite.

 
Onko sinulla merkkaus- tai painatustarve? Ota yhteyttä, niin katsotaan siihen ratkaisu yhdessä.

Pintakalvot, tarrat, 3D-tarrat ja kalvokytkimet toimitamme kustannustehokkaasti yhteistyökumppaniltamme.

Toimimme luottamuksellisesti yhteistyössä asiakkaiden ja materiaalitoimittajien kanssa etsien parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.