Laaksojen Laatupaino Oy

Painatuksia teollisuuden tarpeisiin

Tarjoamme vuosien kokemuksella erilaisia painoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Kokeneet ja sitoutuneet painoalan ammattilaisemme tarjoavat luotettavaa ja joustavaa palvelua vaativissakin projekteissa.

Valmistamme muun muassa ohutlevyteollisuuden tarpeisiin etu- ja takalevymerkinnät, logot sekä muut yksilöinnit. Voimme painaa eri metallilaaduille ja pintakäsitellyille metalleille, lasille sekä erilaisille muovimateriaaleille. Palveluumme kuuluu myös paino-originaalien valmistus asiakkaan lähdeaineistosta.

Metallipainatuksissa uunitamme kaikki painot, jolloin voimme taata niiden kulutuskestävyyden. Vaativissa kohteissa teemme painatuksia myös eloksoinnin sisään vaativissa. Tällöin merkintä on käytännössä kulumaton.

Toimimme luottamuksellisesti yhteistyössä asiakkaiden ja materiaalitoimittajien kanssa etsien parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä ->

Lataa esite ->

Verkostomme on käytössäsi

Pintakalvot, tarrat, 3D-tarrat ja kalvokytkimet toimitamme kustannustehokkaasti yhteistyökumppaniltamme. Palveluumme kuuluu myös pintakalvojen asennus tuotteisiin.

Tutustu palveluihimme

Silkkipaino

Lasermerkkaus